Geštalt art radionice

Geštalt art radionice

Da li osećate strah, anksioznost, doživljavate panične napade? Da li ste nezadovoljni sopstvenim telom, imate problem sa prejedanjem? Da li se borite sa niskim samopouzdanjem ili bijete neku drugu bitku? Da li osećate da Vam terapija rečima nije dovoljna? Ako je odgovor DA na bilo koje od postavljenih pitanja, onda su geštalt art radionice baš za Vas!

Geštalt art je set radionica na kojima ćemo se uz pomoć kreativnog izražavanja i psihoterapije baviti različitim temama. Cilj je da izrazite ono što se u Vama dešava na jedan drugačiji način, uključujući i desnu hemisferu mozga. To će Vam omogućiti da dođete do drugačijih doživljaja i iskustava. Samim tim što slikamo, crtamo, bojimo, lepimo, angažujemo naše Unutrašnje dete koje se raduje slobodi i kreativnosti i postaje življe i aktivnije.

Umetnost se u geštalt terapiji koristi za ekspresiju sebe i dopunjuje se sa verbalnim radom. Kroz umetnost se povezujemo sa samim sobom i u mogućnosti smo da se bavimo i onim delovima sebe koje ne možemo tako lako da vidimo kroz uobičajeni kontakt. Kroz umetnost pomeramo granice i “prevazilazimo” na papiru ono što u svakodnevnom životu ne možemo tako lako. 

Za ove radionice nije potreban nikakav talenat niti iskustvo u umetničkom stvaranju. Nakon kratkog uvoda i opuštanja, prelazimo na izradu rada, a zatim ću sa svakim od učesnika raditi kratak psihoterapijski rad. Tokom ove radionice, saznaćete nešto o sebi, kreativno se izraziti, uzeti ono što Vam bude korisno i dobiti podršku za ono što Vam je važno. Imaćete priliku da upoznate geštalt terapiju i videćete da li je to pravac koji Vam odgovara za dalji rad na sebi. 

Za sve informacije i prijave možete mi pisati na psihobalans.ns@gmail.com.