fbpx

Svetlana Prokić

Psiholog i geštalt psihoterapeut

Moje ime je Svetlana. Rođena sam 1985. godine u Novom Sadu. Po struci sam psiholog i psihoterapeut.
Studije psihologije završila sam 2010. godine na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, a studije psihoterapije pri Geštalt studiju Beograd 2020. godine.
U svom desetogodišnjem iskustvu, bila sam u raznim ulogama koje psiholog može da ima. Bila sam angažovana uglavnom na projektima koji su se bavili diskriminisanim grupama. Radila sam kao vaspitač dece koja žive i rade na ulici, kao supervizor volontera u nekoliko organizacija, bila Predsednica UO „SOS telefona za žene i decu žrtve nasilja“. Radim kao predavač na Institutu za medijaciju, pregovaranje i javne politike, na obukama kandidata za medijatore. Autor sam i voditelj nekoliko kreativnih i tim bilding obuka, voditelj grupe podrške za visokoosetljive osobe, kao i trener autogenog treninga. Poslednjih 6 godina, najaktivnija sam u terapijskom, individualnom radu sa klijentima u privatnoj praksi.
U terapijskom radu, najviše iskustva imam sa osobama koje se ne osećaju najbolje u današnjem brzom načinu života- sa visokoosetljivim osobama, osobama sa različitim vrstama strahova (anksioznost, panični napadi, trema..), kao i onima sa psihosomatskim tegobama. Takođe, velliki deo mog iskustva dolazi iz rada sa diskriminisanim grupama, pre svega LGBT populacijom i HIV pozitivnim osobama, kao i ženama koje su preživele nasilje.

 

Linkedin profil

ADRESA

Đure Jakšića 15
21000 Novi Sad
Srbija

RADNO VREME

Pon – pet 8-20h
Sub 8-14h
Obavezno zakazivanje

KONTAKT

064 263 6513
psihobalans.ns@gmail.com