Paleta emocija- Umetnost otkrivanja unutrašnjih dubina kroz boje

Paleta emocija- Umetnost otkrivanja unutrašnjih dubina kroz boje

Prijavite se za pravo istraživanje unutrašnjosti i naučite da se izrazite kroz pokret, oblik i boju! Dođite da slikamo, crtamo i otkrivamo svoju unutrašnjost na suptilan i nežan način. Paleta emocija je beskrajna i naučićete da izrazite svoje boje. Naučićete da hrabro otkrijete svoje unutrašnje dubine.

Geštalt art radionice osmišljene su tako da kombinuju kreativno izražavanje i psihoterapiju.  Samim tim što slikamo, crtamo, bojimo, lepimo, angažujemo naše Unutrašnje dete koje se raduje slobodi i kreativnosti i postaje življe i aktivnije.

Kroz umetnost se povezujemo sa samim sobom i u mogućnosti smo da se bavimo i onim delovima sebe koje ne možemo tako lako da vidimo kroz uobičajeni kontakt. Kroz umetnost pomeramo granice i “prevazilazimo” na papiru ono što u svakodnevnom životu ne možemo tako lako. 

Za ovu radionicu nije potreban nikakav talenat niti iskustvo u umetničkom stvaranju. Koristićemo vođenu fantaziju kako bi se lakše povezali sa svojom unutrašnjošću,a  zatim ćemo je izražavati na papir kombinacijom različitih tehnika. Tokom ove radionice, povezaćete se sa sobom, kreativno se izraziti, zabaviti se i saznati nešto novo o svojim unutrašnnjim procesima. Imaćete priliku i da upoznate geštalt terapiju i videćete da li je to pravac koji Vam odgovara za dalji rad na sebi. 

9.12. 2023.   10-12h

Cena: 2500 dinara

Mesto održavanja: Đure Jakšića 15, Novi Sad

Vodi: Svetlana Prokić, psiholog, geštalt psihoterapeut

Za sve informacije i prijave možete mi pisati na psihobalans.ns@gmail.com ili na 064/ 26 36 513.

Broj učesnika je ograničen na 5.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.