Geštalt art u maju!

Geštalt art u maju!

Želiš da se kreativno izraziš, ali ne znaš kako? Osećaš da te emocije stiskaju, a ne znaš kako da ih ispoljiš? Želiš da ugledaš i neke skrivene delove sebe i da ih bolje istražiš? Sve su ovo dobri razlozi da dođeš na Geštalt art radionice.

Umetnost se u geštalt terapiji koristi za ekspresiju sebe i dopunjuje se sa verbalnim radom. Kroz umetnost se povezujemo sa samim sobom i u mogućnosti smo da se bavimo i onim delovima sebe koje ne možemo tako lako da vidimo kroz uobičajeni kontakt . Kroz umetnost pomeramo granice i “prevazilazimo” na papiru ono što u svakodnevnom životu ne možemo tako lako.

Ovo su grupni susreti gde ćemo uz pomoć psihoterapije, kreativnog izražavanja i istraživanja baviti različitim temama.

Nije Vam potreban nikakav talenat niti iskustvo u umetničkom stvaranju. Nakon kratkog uvoda i opuštanja, prelazimo na izradu kreativnog rada, a zatim ću sa svakim od učesnika raditi kratak psihoterapijski rad. Tokom ovih radionica, pre svega ćete naučiti da izrazite senzacije, emocije i raspoloženja kroz umetnost! Bavićemo se telom, emocijama, granicama i drugim važnim psihološkim temama (koje će određivati grupa). Saznaćete nešto o sebi, kreativno se izraziti, uzeti ono što Vam bude korisno i dobiti podršku za ono što Vam je važno. Imaćete priliku da upoznate geštalt terapiju i videćete da li je to pravac koji Vam odgovara za dalji rad na sebi. 

Radionice će se održavati svakog četvrtka, počevši od 18.5. u 19.30h. Trajanje radionice je 1,5h.

Grupa će imati najviše 5 članova. Prijavite se da rezervišete svoje mesto na vreme.

Cena bloka od 5 radionica je 6000 dinara.

Prijave i sve informacije psihobalans.ns@gmail.com ili 064 26 36 513.

Leave a Reply

Your email address will not be published.