Zamotavanje 2022.

Zamotavanje 2022.

 
Nova godina za većinu ljudi predstavlja novi početak. Često gledamo u svoje ciljeve za narednu godinu i planiramo ono što želimo dalje. Međutim, pre toga je važno zastati i zahvaliti se za sve ono što nam je prethodna godina donela, koliko god izgledalo malo i beznačajno. Važno je pohvaliti sebe za sve uspehe, za sve pokušaje, za rad na sebi; za prijateljstva i veze koje smo stekli i one koja smo prekinuli. Važno je pogledati ono u čemu smo bili dobri, šta smo sve prevazišli i koje male i velike korake smo napravili. Čak iako su iskustva bila ružna i neprijatna, ovo je  način za početak njihovog prihvatanja i integracije. Važno je odati sebi priznanje za ono ko smo postali, za ono šta smo preživeli, za ono što smo svesno sklonili..Da se prisetimo svih prijatnih i neprijatnih stvari koje su se desile, da ih prihvatimo kao deo iskustva i dišemo sa njima. A onda postanemo nežniji ka sebi.
Ova radionica namenjena je upravo tome- da zaokružimo 2022., da je “zamotamo” i rasterećeniji uplovimo u Novu. To ćemo raditi tako što ćemo slikati! Vaše je da obezbedite papir i boje kojima želite da radite. Smestite se udobno i uživate.  Obezbedite vreme za sebe kada Vas niko i ništa neće uznemiravati. Nećemo se baviti dubljim terapijskim radovima, ali će svako za sebe sigurno dobiti po neki uvid. Time što slikamo, crtamo, bojimo, angažujemo naše Unutrašnje dete koje se raduje slobodi i kreativnosti i postaje življe i aktivnije. Svakako ćemo se i zabaviti! Za ovu radionicu nije potreban nikakav talenat niti iskustvo u umetničkom stvaranju. 
Radionica će se održati 29.12. u 19h, online. Trajaće 1,5h.
Odlučila sam da moj angažman bude volonterski, a da “ulaznica” za događaj bude donacija fondacijiPodrži život u iznosu od 1000 dinara. Izuzetno će mi biti drago da se odazovete u što većem broju, okitite svoju jelku zahvalnosti i skromnim iznosom doprinesete lečenju teško obolele dece. 
Možete se prijaviti na mejl psihobalans.ns@gmail.com. Tu sam i za sva dodatna pitanja.
Kao ulaznicu šaljete mi skeniranu uplatnicu ili screenshot sa uplatama putem sms-a fondaciji Podrži život.
Vidimo se!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.