Stres i antistres

Stres i antistres

Današnji tempo života sa sobom nosi danak poput nervoze, nemira, rasute pažnje, zaboravnosti,  anksioznosti, depresije, psihosomatskih tegoba, bolesti i mnogih drugih teškoća. U nedostatku vremena, skloni smo da sebe i svoje potrebe zanemarimo ili ostavimo na poslednjem mestu. Od silnih obaveza, ne stižemo ni da proverimo kako smo, dok nas telo ne natera da stanemo. Umeće relaksacije je od ključnog značaja u savremenom načinu života.

Na ovoj radionici naučićete:

  • Kako to stres deluje na naš organizam (zašto mi lupa srce i znoje mi se dlanovi pred važan sastanak i da li to mora tako)
  • Kako možemo da ublažimo njegov uticaj (naučićete nekoliko kratkih relaksacionih postupaka koji Vas vraćaju u sadašnji trenutak i umiruju autonomni nervni sistem)
  • Naučićete strategije za promenu načina razmišljanja (kako biste promenili uverenja o značaju određenih činjenica i situacija u vašem životu- ABC model)
  • Imaćete priliku da pitate sve što Vas zanima i napravite svoj antistres plan

Radionica će se održati online, 5.11. 2022. od 11-13h

Voditelj: Svetlana Prokić, diplomirani psiholog, geštalt psihoterapeut, voditelj autogenog treninga, progresivne mišićne relaksacije i kratkih relaksacionih postupaka

Cena: 1000 dinara

Prijave na psihobalans.ns@gmail.com. Tu sam za sva pitanja i dodatne informacije.

Dobrodošli!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.