Unesi boje u svoj dan- geštalt art ponovo stiže!

Unesi boje u svoj dan- geštalt art ponovo stiže!

Želiš da se kreativno izraziš, ali ne znaš kako? Osećaš da te emocije stiskaju, a ne znaš kako da ih ispoljiš? Želiš da ugledaš i neke skrivene delove sebe i da ih bolje istražiš? Sve su ovo dobri razlozi da dođeš na Geštalt art radionicu.

Umetnost se u geštalt terapiji koristi za ekspresiju sebe i dopunjuje se sa verbalnim radom. Kroz umetnost se povezujemo sa samim sobom i u mogućnosti smo da se bavimo i onim delovima sebe koje ne možemo tako lako da vidimo kroz uobičajeni kontakt . Kroz umetnost pomeramo granice i “prevazilazimo” na papiru ono što u svakodnevnom životu ne možemo tako lako.

Ovo su grupni susreti gde ćemo uz pomoć psihoterapije, kreativnog izražavanja i istraživanja baviti različitim temama.

Nije Vam potreban nikakav talenat niti iskustvo u umetničkom stvaranju. Nakon kratkog uvoda i opuštanja, prelazimo na izradu rada, a zatim ću sa svakim od učesnika raditi kratak psihoterapijski rad. Tokom ove radionice, saznaćete nešto o sebi, kreativno se izraziti, uzeti ono što Vam bude korisno i dobiti podršku za ono što Vam je važno. Imaćete priliku da upoznate geštalt terapiju i videćete da li je to pravac koji Vam odgovara za dalji rad na sebi. 

Maksimalan broj učesnika je 5. Cena jedne radionice je 2500 dinara.

Radićemo subotom od 10-12h, u centru Novog Sada (Đure Jakšića br. 15).

Radionice vodi: Svetlana Prokić, diplomirani psiholog, geštalt psihoterapeut

Prijave i sve informacije: psihobalans.ns@gmail.com ili 064 26 36 513

24.9.2022. održaću promotivnu, besplatnu radionicu kako biste osetili kako ovo izgleda u praksi.  1.10. će se radionica održati online.

Prijave su obavezne.

Dobrodošli!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.