Restartuj se!

Restartuj se!

Program relaksacije

Današnji tempo života sa sobom nosi danak poput nervoze, nemira, rasute pažnje, zaboravnosti,  anksioznosti, depresije, psihosomatskih tegoba, bolesti i mnogih drugih teškoća. U nedostatku vremena, skloni smo da sebe i svoje potrebe zanemarimo ili ostavimo na poslednjem mestu. Od silnih obaveza, ne stižemo ni da proverimo kako smo, dok nas telo ne natera da stanemo. Umeće relaksacije je od ključnog značaja u savremenom načinu života.

Restartuj se je program je baš za Vas ako osećate da ste preopterećeni svakodnevnim životom; ako ste “sagoreli” na poslu; ako ne vidite izlaz iz nezadovoljavajuće životne situacije; ako želite da naučite da se na prirodan način umirite ili da dopunite arsenal tehika koje poznajete; ako shvatate da je vreme za neke promene u životu, a ne znate odakle da počnete; ako patite od anksioznosti, depresije ili neke psihosomatske bolesti.

Nudim vam susrete gde ćete imati priliku da zastanete, usporite, da saslušate sebe i da naučite da vratite telo u stanje relaksiranosti.

Na ovom kursu dobićete:

  • Autogeni trening– duboka tehnika relaksacije
  • Tehnike disanja, meditacije i vođene relaksacije– kratke relaksacione tehnike
  • Psihološke teme– povezanost psihe i tela, promene navika, promena načina razmišljanja…
  • E-priručnik sa detaljno opisanim tehnikama
  • Resurse– korisne sajtove, linkove sa materijalima i dodatnim vežbama relaksacije
  • Neophodno vreme za sebe gde ste jedino vi i to kako se osećate na prvom mestu

Nakon kursa, moći ćete samostalno da primenjujete sve tehnike, onda kada vam je to potrebno. Pomoći će vam da na duže staze promenite odnos ka pojavama oko sebe, da neutralizujete uticaje stresa, da naučite da napravite vreme za sebe, da razvijete ili obnovite ljubav prema sebi, da bolje osećate šta vam je potrebno.

Kurs se sastoji iz 12 susreta. Susreti se održavaju jednom nedeljno, četvrtkom od 18-20h. Kurs počinje u četvrtak 17.2. 2022. Susreti će se snimati, pa ćete imati priliku nakanadno da ih pogledate.

Broj učesnika je ograničen na 5. Možete prisustvovati online ili uživo u Novom Sadu (ako epidemiološka situacija dozvoli)

Autor i voditelj: Svetlana Prokić, diplomirani psiholog, diplomirani geštalt psihoterapeut, voditelj autogenog treninga

Cena: 18.000 dinara u nekoliko mesečnih rata tokom trajanja kursa

Prijave i dodatne informacije na psihobalans.ns@gmail.com ili putem telefona 0642636513

Učesnici dobijaju sertifikat o završenom kursu.