Online terapija

Online terapija

Poslednjih godinu dana mnogi načini funkcionisanja i rada su se izmenili, pa tako i način psihoterapijskih susreta. Sve više klijenti su zainteresovani za online terapiju. Njena prednost je u tome što nema ličnog kontakta, pa samim tim ni rizika od zaraze i što se možemo povezati i onda kada ne živimo blizu jedni drugima.

Mi, terapeuti u sadašnjim uslovima, puno učimo o načinu kontaktiranja u ograničenim uslovima i trudimo se da svoje intervencije učinimo jednako uspešnim. Smatram da i terapija online i terapija uživo imaju svoje prednosti i mane. Kao neko ko je radio i pre epidemije online, mislim da možemo skoro jednako dobro kao i uživo da komuniciramo. Ono što je lakše i jednostavnije kod online seansi je uspostavljanje prvog kontakta. Lakše je prvi put se otvarati na nekom poznatom mestu, najčešće u svojoj kući. Takav kontakt budi manje anksioznosti, jer je terapeut samo na ekranu i ne vidi Vas celog. Ono što je neophodno za kvalitetan rad je da imate dobar internet i da u prostoriji u kojoj ste možete slobodno da pričate, bez straha da će Vas neko čuti ili ući u nezgodno vreme.

Kako bi Vam zakazivanje bilo još manje stresno, potrudila sam se da napravim opciju kojom možete sa par klikova zakazati online seansu. Molim Vas da zakazujete bar dva dana unapred. Što se tiče kontakt podataka, dovoljno je da ostavite svoj e-mail ili broj, kako bih se mogla javiti u nepredviđenim okolnostima otkazivanja seanse. Pronađite me na Skype-u (markovicsvetlana.psiholog) i vidimo se u zakazano vreme. Cena je 2.500 dinara i plaćate je na račun nakon završetka susreta.

U obzir dolaze i sve ostale aplikacije koje imaju video poziv, a ako želite putem njih da kontaktiramo, ostavite mi potrebne podatke u poslednjem polju obrasca za zakazivanje (Booking notes).

Zakaži seansu

Svoj termin uvek možete zakazati i na psihobalans.ns@gmail.com ili telefonom na 0642636513.